Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 03.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 03.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 03.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Sporting și Besiktas. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din grupele Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Besiktas peste 7.5 șuturi” fie ele pe poart, pe lângă poartă sau in blocaj. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.65, ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales această recomandare deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că echipa turcă este o echipă ce practică un fotbal ofensiv și încearcă sa șuteze destul de des la poarta adversarilor,  din orice poziție. Cu toate ca nu traversează o perioadă deloc bună, având 6 înfrângeri în ultimele 10 meciuri, ma astept ca în acest meci să se ambiționeaze sa faca un joc cât mai bun. Spun asta pentru ca este ultima lor șansă în a mai putea prinde locup 3 în grupă. Au 0 puncte, iar cu o victorie azi, ar egala-o pe Sporting și ar duce lupta pentru locul 3 mai departe.

Statistic vorbind, în cele 14 meciuri disputate în acest sezon, Besiktas a avut următorele cifre la capitolul șuturi: 17 cu Hatayspor; 10 cu Galatasaray; 9 cu Sporting în tur; 18 cu Basakshehir; 10 cu Sivasspor; 4 cu Ajax; 12 cu Altay; 13 cu Adana; 19 cu Antalyaspor; 13 cu Dortmund; 16 cu Yeni Malatayspor; 18 cu Karagumruk; 7 cu Gaziantep; 19 cu Rizespor.
Cu aceste cifre din acest sezon, Besiktas este capabilă să aibe din nou cel puțin 8 șuturi cu Sporting; contextul este și el unul favorabil așa că ma aștept sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 300 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei