Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 03.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 03.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 03.12.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Union Berlin și Leipzig. Meciul se va desfășura începând cu ora 21.30 și face parte din etapa a 16-a din Germania – Bundesliga.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Peste 1.5 goluri & peste 2.5 cornere in prima repriză”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.52, ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano, activând funcția “BetCombo”.

Am ales acest pronostic deoarece ma aștept la un meci deschis intre cele două echipe, ce practică un fotbal destul de ofensiv. Bundesliga este oricum renumită pentru cifrele ridicate la capitolul goluri, iar cele două echipe de azi se încadrează în aceste cifre.
De exemplu, in 11 din cele 13 meciuri disputate atât de Union Berlin cat și de Leipzig în campionat s-au terminat cu minim 2 goluri.
La capitolul cornere, eu zic ca minim 3 cornere în prima repriză este foarte realizbil. Astfel în 11 din cele 13 meciuri disputate atât de Union Berlin, cat si de Leipzig in campionat am avut parte de minim 3 cornere în prima repriză.

Vedem astfel niște cifre asemănătoare din acest punct de vedere la ambele echipe, astfel daca statisticile s-ar respecta, intr-un procent de peste 85% ar trebui sa avem un nou bilet câștigator.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Unibet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 300 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei