Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 04.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 04.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 04.05.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Jabeur și Halep. Meciul se va desfășura începând cu ora 13:00 și face parte din sferturile de finală ale turneului WTA Madrid.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă la meciul de azi este „Halep peste 66.5% puncte castigate pe primul serviciu” la o cotă de 1.85 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie destul de accesibilă având in vedere un detaliu foarte important pe care il voi prezenta mai jos.

● Simona Halep traversează un moment bun aici la Madrid, iar primele meciuri cu Patrick Mouratoglou la conducere i-au redat entuziasmul fostului lider mondial, care visează să revină în topul WTA. Dupa meciul formidabil castigat cu Badosa, Halep a declarat „Împotriva Paulei Badosa cred că am făcut totul așa cum trebuie. Ceea ce am vorbit cu Patrick înainte de a intra pe teren am reușit să îndeplinesc perfect și asta mă bucură foarte mult. Acum sunt din nou fericită pe teren, mă distrez din nou și asta este esențial la vârsta mea.

Acest meci îmi va da mult elan și încredere, mai ales că mi-a plăcut mult cum am jucat. Am 100% încredere în ce facem, în instrucțiunile lui Patrick și așa voi juca în această nouă etapă”.

De la venirea francezului, tenisul Simonei s-a schimbat mult în bine; Joacă mult mai puternic si mai agresiv, atat in schimburi, dar mai ales la serviciu. Acolo se vede o schimbare majora, românca având un prim serviciu redutabil. Cifrele din cele 3 meciuri ne dovedesc acest lucru: 78% puncte castigate cu primul serviciu, în meciul cu Zhang; 84% cu Badosa și 84% cu Gauff. Văzând aceste cifre, dar văzând-o si cum joacă la acest turneu, consider ca Simona poate avea minim 67% și cu Jabeur, o tenismena nu prea bună la retur.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei