Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 04.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 04.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 04.09.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Emmen și Alkmaar. Meciul se va desfășura începând cu ora 15:30 si face parte din etapa a 5-a din Olanda – Eredivisie.

Recomandarea propusă aici este „Alkmaar marchează & Alkmaar peste 3.5 cornere” la o cotă de 1.65 în cadrul casei de pariuri SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Emmen este una dintre echipele nou promovate care a început campionatul destul de slab. A pierdut cu PSV și Feyenoord, de la care a încasat cate 4 goluri; A reușit un egal, 1-1 cu Waalwijk și o victorie 3-2 cu Utrecht.
Emmen are unul dintre cele mai slabe loturi din campionat, iar pe partea defensivă nu stă deloc bine, încasând deja 11 goluri în 4 meciuri.

De partea cealaltă, Alkmaar a început sezonul foarte bine. Din 10 meciuri disputate, are 8 victorii, 1 egal și o infrangere. A reușit să se califice în grupele Conferece League, acolo unde are meci joi cu Dnipro. Până la acel meci, trebuie să își confirme perioada bună, cu un rezultat pozitiv în deplasare cu Emmen.

Alkmaar este o echipă ofensivă și îmi este greu sa cred că nu va marca in această seară. Cât despre cornere, în cele 4 meciuri de campionat, Alkmaar a avut 8 cu Nijmegen; 5 cu Cambuur; 6 cu Sparta Rotterdam și 7 cu G.A Eagles.
Avand în vedere aceste cifre, consider astfel că va reuși să aibe minim 4 cornere și astăzi cu Emmen.

Alkmaar are și avantajul moral al meciurilor directe. Din 2016, până în prezent, cele două echipe s-au întâlnit de 7 ori, Alkmaar câștigând toate cele 7 meciuri.

Oferta de neratat la SUPERBET! Vrei 279 Rotiri Gratuite + 56 RON FreeBet FĂRĂ DEPUNERE? Click aici pentru a-mi lasa mesaj pe whatsapp și îți voi oferi gratis link-ul promoțional + consultanță!

CITESTE SI

More in Meciul zilei