Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 04.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 04.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 04.10.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Bayern și Plzen. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din runda a 3-a din Champions League.

Recomandarea propusă aici este „Ambele echipe nu marchează” la o cotă de 1.65 în cadrul casei de pariuri SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Bayern Munchen și-a revenit în campionat, reușind prima victorie, scor 4-0 cu Leverkusen, după 4 meciuri în care obținuse doar 3 egaluri și o infrangere. Acolo are 23 de goluri marcate și 6 goluri primite în 8 etape, ceea ce ne demonstrează că ofensiva funcționează foarte bine, iar compartimentul defensiv este și el la un nivel înalt.

In Champions League, Bayern s-a prezentat mult mai bine. A câștigat ambele meciuri, atât cu Inter, cât și cu Barcelona, cu același scor, 2-0. „Bavarezii” sunt printre principalele favorite la câștigarea trofeului Champions League; mă aștept să demonstreze și în această seară că sunt o echipă puternică, într-un meci cu cea mai slabă echipă din aceasta ediție de Liga Campionilor; trebuie să facă un meci solid, mai ales în fața propriilor fani și mă aștept să câștige la cel puțin 2-3 goluri, fără să încaseze vreunul.

De partea cealaltă, Plzen era o victimă sigură încă de când și-a aflat adversarele, iar acest lucru s-ar văzut în primele două meciuri disputate. A pierdut în deplasare, 5-1 cu Barcelona, și pe teren propriu, 0-2 cu Inter, în două meciuri în care a fost dominată categoric pe tot parcursul meciului. Golul contra Barcelonei a fost marcat la singura mare ocazie, și la singurul șut pe poartă. Contra lui Inter, a avut tot un șut pe poartă, mult prea puțin pentru a putea emite pretenții să marcheze azi cu Bayern. La nivel de posesie a avut doar 27% cu Barcelona și 31% cu Inter, ceea ce ne demonstrează ca echipa s-a apărat aproape pe tot parcursul meciului.

More in Meciul zilei