Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 05.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 05.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 05.05.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Alexandrova și Jabeur. Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din semifinalele turneului WTA Madrid.

🥎 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă la meciul de azi este „Alexandrova minim un set” la o cotă de 1.67 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic, deoarece ma aștept la un meci echilibrat intre cele două jucătoare, care trec printr-o perioada buna a carierei.

● Rusoaica în vârstă de 27 de ani ocupă locul 45 WTA și vine din calificări aici la Madrid făcând un turneu extrem de bun. De altfel, acesta s-a descurcat neașteptat de bine pe zgură în acest an, având 11 victorii și 2 înfrângeri. Alexandrova mai are o semifinala jucata la Charleston, acolo unde din nou a arătat un tenis de calitate, fiind oprita însă cu greu Bencic in penultimul act. Ca stil de joc, rusoaica are un serviciu foarte bun si reușește sa bifezez multe lovituri direct câștigatoare, dar si la retur sta destul de bine.

● De parte cealaltă, tunisianca Jabeur, tot in vârstă de 27 de ani, ocupă locul 10 WTA care de asemenea are un an foarte bun. A ajuns in finală la Charleston, pierzând la limită cu Bencic, dar si in sferturi la Stuttgart, unde a cedat contra Badosei. Traseul ei la acest turneu a fost unul destul de oscilant; a început turneul cu joc contra italiencei Paolini, contra careia a jucat foarte slab, in primul set cedandu-si serviciul de 4 ori. A urmat apoi meciul cu Gracheva, unde a piedut un set la 0, iar apoi a învins-o greu pe Bencic tot în 3 seturi. Singurul meci mai facil pentru tunisianca a fost surprinzător, cel cu Simona Halep căreia nu i-a oferit nici o șansă.

● Revenind la pronosticul oferit, trebuie menționat un detaliu foarte important. Cele 2 jucătoare s-a întâmplat până acum de 7 ori in carieră; Alexandrova are 6 victorii și o înfrângere în care a reușit sa câștige set. Din aceste statistici ne putem da seama ca stilul de joc al tunisiencei nu prea ii pune probleme Alexandrovei, care pare a avea „antidotul” necesar sa câștige contra acesteia.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei