Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 05.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 05.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 05.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Nadal si Ruud. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din finala turneului de la Roland Garros.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Ruud sub 67.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.75 in cadrul casei de pariuri Betano și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider consider ca este o linie puțin cam mare; acest lucru ne este confirmat si de cei de la Superbet, care au setat aceasta linie la 63.5%, o linie mult mai corecta din punctul meu de vedere.

Contra lui Nadal este greu sa ai un procentaj ridicat la acest capitol, fiindca returul acestuia este senzațional pe zgură. Vom lua si cateva exemple si începem cu Zverev care in cele 2 seturi până sa se retragă a avut 56% puncte castigate pe primul serviciu; Djokovic 64%, Auger Aliassime 64%, Van de Zandschlup 59%, Moutet 58%, Thompson 49%. Chiar și cand a pierdut, Nadal nu a cedat adversarului un procentaj mare la acest capitol; Shapovalov l-a învins pe Nadal, dar a avut 63% puncte castigate pe primul serviciu, la fel si Alcaraz care a avut 67%.

Până acum, la acest turneu, Ruud a depășit această linie de fiecare dată, însă nici un adversar nu se poate compara cu Nadal la retur. Singurul meci care ar putea fi de referință din acest punct de vedere este cel cu Djokovic, de la Roma; atunci Ruud a pierdut in 2 seturi si a avut un procentaj de 60%.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei