Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 05.07.2022

Meciul zilei la pariuri – 05.07.2022

Meciul zilei la pariuri – 05.07.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Maria si Niemeier. Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din sferturile de finală ale turneului de Mare Slam de la Wimbledon.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Maria peste 67.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.85 in cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece Tatjana are un prim serviciu foarte puternic, iar pe iarbă acest lucru contează foarte mult; mingea prinde o viteza mare la contactul cu iarbă, astfel ca adversarelor le este dificil sa returneaze. Pot spune ca în mare parte, nemțoaica a ajuns până in sferturi, datorita serviciului. A avut un traseu destul de greu, cu oponente mai dificile decat cea de astăzi. A trecut cu greu de primele 2 tururi, in 3 seturi atât de Sharma, cât și de Cîrstea. Au urmat apoi 2 victorii total neașteptate, cu Sakkari și apoi cu Ostapenko, iar serviciul a fost la un nivel înalt.

🥎 Cifre impresionante la serviciu pentru Maria

Statistic vorbind, Maria a avut următorele cifre la capitolul puncte câștigate pe primul serviciu: 78% cu Ostapenko; 75% cu Sakkari; 65% cu Cîrstea; 72% cu Sharma.

Chiar si cand a pierdut, Tatjana a avut procentaje bune: 67% cu Cornet; 73% cu Parry; 71% cu Boulter; in rest, in acest sezon de iarbă a mai avut 83% cu Liu, sau 68% cu Potapova.

Vedem astfel cifre ridicate la serviciu pentru nemțoaica în vârstă de 34 de ani, care face turneul carierei ai la Wimbledon.

De partea cealaltă, Niemeier a avut un traseu mai accesibil, trecând pe rând de Wang, Kontaveit, Tsurenko și Watson. Ma aștept la un meci echilibrat, in care serviciul sa fie la nivel înalt de ambele părți și cu procentaje ridicate.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei