Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 05.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 05.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 05.08.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Crystal Palace și Arsenal. Meciul se va desfășura începând cu ora 22;00, pe stadionul Selhurst Park din Londra; este duelul inaugural din noul sezon de Premier League 2022-2023 și va fi arbitrat de Anthony Taylor, arbitru în vârstă de 43 de ani.

Recomandarea propusă aici este „Arsenal marchează și Arsenal minim 4 cornere”, la o cotă de 1.55 în cadrul casei de pariuri Superbet, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece am încredere că echipa lui Arteta va face un meci bun, mai ales după cum s-a prezentat în perioada de pregătire.

⚽ Arsenal

Arsenal a avut o perioadă de pregătire extraordinară, a câștigat 6 din cele 7 meciuri, iar printre victorii se numără un 4-0 contra celor de la Chelsea și un 6-0 contra Sevillei. Ofensiva a funcționat la capacitate maximă, in cele 7 meciuri, londonezii au marcat 25 de goluri, o medie de aproape 4 goluri/meci.

„Tunarii” și-au creeat un lot, estimat la 700 de milioane de euro, capabil sa lupte la top 4 în această ediție de campionat. Au făcut câteva mișcări importante pe piata transferurilor, printre ele se numără venirea lui Gabriel Jesus și a lui Zinchenko de la Man. City. Brazilianul, care a costat 52.2 milioane de euro și-a făcut deja simțită prezența la echipă, marcând 7 goluri în 5 meci, inclusiv un hattrick in meciul cu Sevilla.

⚽ Crystal Palace

De partea cealaltă, Crystal Palace este o echipă care i-au pus probleme lui Arsenal in ultima vreme. Sezonul trecut a reușit să obțină 4 din cele 6 puncte puse în joc. Antrenorul Patrick Vieira, care a jucat 9 sezoane la Arsenal, are ca obiectiv top 10 în această ediție; un obiectiv destul de greu de atins, având în vedere că Crystal Palace are al 16-lea lot, din puncte de vedere valoric, din Premier League, estimat la 275 milioane de euro.

In perioada de pregătire, londonezii nu au arătat rău; au disputat 9 meciuri, de la care au obținut 5 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri. Intersant este faptul că am avut parte și de multe goluri, Palace reușind să marcheze minim 3 goluri, în 5 din cele 9 dueluri.

Din punct de vedere al lotului, Crystal Palace a suferit o pierdere importanta, odată cu plecarea lui Gallagher la Chelsea, însă s-au întărit cu Cheile Doucoure de la Lena pentru care au plătit 22.6 milioane de euro. Zaha, rămâne în continuare principalul om de gol al echipei, dar și Eberichi Eze și Benteke au arătat foarte bine in amicale.

⚽ Concluzii

Având în vedere rezultatele din meciurile amicale, ar trebui sa ne așteaptăm la o partidă spectacoasa, cu multe reușite. Totuși, Arsenal are prima șansă și tind sa cred că va reuși să marcheze.

Referitor la cornere, campionatul Angliei este un campionat cu o medie ridicată de lovituri de colț. De exemplu, în ultimele 5 meciuri oficiale, „tunarii” au avut 12 cornere cu Everton; 8 cu Newcastle; 2 cu Tottenham; 8 cu Leeds; 7 cu West Ham; consider că pot avea minim 4 cornere și azi cu Crystal Palace.

CITESTE SI

More in Meciul zilei