Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 05.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 05.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 05.10.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Chelsea și AC Milan. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din runda a 3-a din Champions League.

Recomandarea propusă aici este „Milan peste 2.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 1.55 în cadrul casei de pariuri UNIBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Vreau sa incep prin a spune că cotele oferite de casele de pariuri pe acest meci, nu mi se par deloc corecte. Cotă de 1.70 pentru o victorie a celor de la Chelsea, mi se pare prea mică, raportat la dificultatea meciului. Consider că o cotă corectă, ar fi trebuit să fie undeva intre 1.95 și 2.00; Milan este o echipă destul de puternică care poate să obțină un rezultat pozitiv, așadar, nu va păcăliți cu acea cotă de solist, fiindcă este prea mică.

După 2 meciuri, AC Milan conduce grupa E, cu 4 puncte, grupă în care Chelsea este pe ultimul loc cu doar un singur punct. Dinamo Zagreb cu 3 puncte și Salzburg cu 2 puncte, sunt celelalte combatante alei acestei grupe foarte strânse.
De menționat și faptul că Milan deși nu are un lot cu multe vedete, a avut un început de sezon destul de reușit. Are o singura înfrângere, cu Napoli, din 10 meciuri oficiale jucate și a aratat un fotbal complet, atât pe plan defensiv, cât și pe plan ofensiv.

La capitolul șuturi pe poartă, Milan a reușit să aibe 6 cu Empoli; 5 cu Napoli; 7 cu Dinamo Zagreb; 4 cu Sampdoria; 3 cu Salzburg; 5 cu Inter; 2 cu Sassuolo; 7 cu Bologna; 7 cu Atalanta și 5 cu Udinese.

De partea cealaltă, Chelsea nu are un sezon conform așteptărilor clubului și ale fanilor. A pierdut în Champions League, pe terenul celor de la Dinamo Zagreb, scor 1-0 și a remizat cu Salzburg pe teren propriu, scor 1-1. Nici în campionat nu merge prea strălucit, după 7 meciuri are 13 puncte și se află deja la 8 puncte distanță de liderul Arsenal.

Încă un lucru important de menționat este faptul că defensiva celor de la Chelsea cam scârție, fiindcă în 8 din cele 9 meciuri din acest sezon a încasat minim un gol. Mai mult de atât, Chelsea a primit cel puțin 3 șuturi pe poartă de la toate cele 9 echipe cu care a jucat și îmi este greu sa cred că nu va primi și de la Milan.

Încă un argument important in vederea acestui pariu este faptul că, Superbet are pentru această linie, o cotă de 1.38, mult mai corectă din punctul meu de vedere.

More in Meciul zilei