Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 06.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 06.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 06.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Alexandrova si Yastremska. Meciul se va desfășura începând cu ora 12:30 și face parte din primul tur al turneului pe iarbă de la S-Hertongenbosch.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Sub 7.5 break-uri in meci”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.78 in cadrul casei de pariuri Betano și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider consider ca este o linie puțin cam mare, din 2 motiv care cred ca sunt destul de întemeiate.
Primul motiv este faptul ca cele 2 tenismene posedă un serviciu bun si puternic, astfel atunci când prima minge intra in teren, acestea își câștigă destul de ușor punctele, iar șasele de break scad.

Statistic vorbind, 11 din ultimele 15 meciuri disputate de Alexandrova s-au terminat cu maxim 7 break-uri; acest lucru s-a întâmplat pe zgură, o suprafață lent, mult mai predispusa la break-uri decat iarba.
De partea cealaltă, 5 din ultimele 10 meciuri disputate de Yastremska s-au terminat cu maxim 7 break-uri, acestea fiind tot meciuri pe zgură.

Al doilea motiv pentru care am ales acest pronostic este faptul ca meciul se joacă pe iarbă; această suprafață este mult mai rapidă decat zgura si facilitează foarte mult câștigarea punctelor pe propriul serviciu.
Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de 4 ori pana acum, 3 dintre meciuri încheindu-se cu maxim 7 game-uri; la fel ma aștept sa se întâmple si azi, astfel încât sa bifăm un nou pariu câștigător.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei