Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 07.02.2023

Meciul Zilei la pariuri – 07.02.2023

Meciul Zilei la pariuri – 07.02.2023 are in prim plan confruntarea de tenis dintre David Ionel și Roca Batalla. Meciul se va desfășura începând cu ora 13:45 si face parte din primul tur al turneului Challenger din Antalya.

Recomandarea propusă aici este „David Ionel castiga meciul” la o cotă de 1.75 oferită de Betano, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🥎 Informații meci:

Românul Ionel se confruntă cu spaniolul Roca Batalla, ambii fiind apropiați că valoare, iar în condiții normale cred că ar fi un meci echilibrat așa cum o indică cotele. Cu toate acestea meciul acestea are niste condiții care mă face să cred că românul nostru va câștiga acest duel.

Roca Batalla tocmai a jucat duminică o finala ITF la Torello, în Spania, într-un meci greu pe care l-am pierdut în 3 seturi și care a durat 3 ore și 13 minute.

Meciul pe care trebuie să îl joace în Antalya este la doar la 48 de ore distanță. Mai mult de atât îl joacă și pe o suprafață diferită, el venind de la un teren dur în Spania, pentru a juca pe zgură în Turcia.

A avut foarte puțin timp să se odihneasca, pregătirea și călătoria fiind și ea destul de obositoare. Nu a avut timp sa se adapteze la schimbarea suprafeței, iar daca adăugăm și faptul că morarul său nu este unul tocmai bun, după ce a pierdut acea finală, în condițiile in care câștigase primul set și a ajuns să piardă meciul în tie break-ul setului al treilea, cred că este o ocazie bună să încercăm să jucăm contra lui.

Oboseala, moralul scazut dupa pierderea unei finale, schimbarea suprafetei si un adversar cu un nivel asemanator cu al lui, sunt principalele motive pentru a juca care cred că spaniolul va pierde acest meci.


Încasează și tu cele 7 Cadouri fără depunere la Betano

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁


CITESTE SI

More in Meciul zilei