Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 07.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 07.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 07.05.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Tsitsipas și Zverev. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din semifinalele turneului ATP Madrid.

🥎 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă la meciul de azi este „Zverev peste 65.5% procentaj puncte castigate cu primul serviciu” la o cotă de 1.87 oferită de Betano. Pentru acest pronostic mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales această variantă, deoarece mi se pare o linie puțin cam mică având în vedere statisticile prezentate mai jos.

● Zverev este un jucător care servește foarte bine, iar daca prinde o zi bună poate depăși cu ușurință acest procentaj. De exemplu la acest turneu, germanul a avut 74% procentaj de puncte castigate pe primul serviciu cu Auger Aliassime; 89% cu Musetti; 77% cu Cilic. În acest sezon de zgură a mai depășit această linie la Monte Carlo cu Delbonis cand a avut 68%, cu Carreno Busta 79% și cu Sinner 69%. La Monte Carlo, tot cu Tsitsipas s-a întâlnit în semifinale, atunci Sasha a facut un meci slab; a pierdut in 2 seturi (6-4; 6-2) si a avut un procentaj de 53% puncte castigate pe primul serviciu si probabil de aceea cei de la Betano i-a oferit astăzi o linie ca aceasta. Totuși eu ma astept ca Zverev sa fi învățat ceva din greșelile meciului anterior și să faca un meci mult mai bun astăzi.

● Toți cei 3 jucatori care au jucat contra lui Tsitsipas aici la Madrid au depășit linia de 65.5% procentaj de puncte castigate la primul serviciu. Pouille a avut 72%, Dimitrov a avut 70% și Rublev a avut 81%. Văzând aceste cifre consider ca Zverev poate atinge si el cu ușurință aceste cifre.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei