Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 07.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 07.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 07.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Andy Murray si O’Connell. Meciul se va desfășura începând cu ora 13:30 și face parte din primul tur al turneului pe iarbă de la Stuttgart.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „O’Connell sub 8.5 ași”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.80 in cadrul casei de pariuri Betano și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider ca linia este puțin cam mare, iar acest lucru ne este confirmat si de cei de la Superbet;  aceștia au setat linia la 5.5 ași pentru australian, fiind o diferență considerabilă față de Betano. Tind sa cred că cei de la Superbet sunt mai aproape de adevăr cu această linie de 5.5 ași, astfel vom juca un under 8.5 ași O’Connell la Betano.

Al doilea motiv pentru care am ales pronosticul acesta este faptul că statisticile australianului la capitolul ași, ne oferă încredere ca vom reuși sa bifăm biletul.
O’Connell are deja 5 meciuri pe iarbă in ultima săptămână și a reuși 5 ași cu Gojowczyk; 11 cu Masur; 1 cu Thompson; 1 cu Gray și 7 cu Kwon în 3 seturi.
La Roland Garros, pe zgură, in 4 seturi cu Bedene a reușit doar 6 ași.

De partea cealaltă, Murray este un tenismen care anticipează destul de bine serviciul adversarului și nu cedează mulți ași. I-a cedat lui Kudla 12 ași, dar asta în condițiile în care s-au jucat 3 seturi lungi; in rest, Nakashima a avut 7 ași, Brower 7 ași și Rodionov 2 ași.

Mai mult de atât, cei doi tenismeni s-au întâlnit anul acesta, la sfârșitul lui februarie, în primul tur la Dubai pe hard. Murray s-a impus în 3 seturi lungi, de aproape 3 ore, iar O’Connell a reușit să trimită doar 2 ași. Așadar avem cateva argumente importante care ma fac sa cred ca australianul nu va trimite mai mult de 8 ași. 

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei