Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 07.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 07.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 07.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Olympiakos și Ionikos. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 9-a din Grecia – Super League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Olympiakos sub 15.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 2.08 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales această recomandare deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că Olympiakos ar trebui sa aibe mingea in posesie în majoritatea parte a meciului. In plus de asta, Olympiakos nu are cifre atât de ridicate la capitolul faulturi, mai ales împotriva unor echipe net inferioare.


De exemplu, în cele 8 meciuri disputate în campionat de Olympiakos am avut parte de următorele cifre: 12 cu Panetolikos; 18 cu PAOK; 10 cu Giannina; 18 cu Panathinaikos; 10 cu Asteras; 11 cu Smyrnis; 15 cu Lamia; 13 cu Atromitos.
Mai mult de atât, în nici un meci din cele 8 disputate de Olympiakos în Europa, grecii nu au depășit linia de 15.5 faulturi. Sperăm ca acest lucru să se întâmple și în acest duel, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei