Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 07.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 07.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 07.12.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Milan și Liverpool. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din grupele Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Liverpool peste 3.5 șuturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.62, ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.

Am ales acest pronostic deoarece Liverpool este o echipă ce practică un fotbal ofensiv cu jucători ce suteaza des la poartă; deși este deja calificată de pe primul loc, nu cred ca jucatorii vor fi delăsatori intr-un asemenea meci.
Bătălia pentru locul 2 si 3 este una extrem de strânsă în grupa B; Porto are 5 puncte, iar Milan si Atletico Madrid au cate 4. Așadar victoria este singura soluție pentru echipa italiană; de aceea ma aștept ca Milan sa atace și sa controleze jocul mai mult, iar Liverpool să își forțeze norocul pe contraac;
Au jucători rapizi în atac, Mane, Salah și Jota au facut un trio excelent in acest sezon; astfel că 4 șuturi pe poartă pentru “cormorani” nu este o misiune imposibila având în vedere și cifrele prezentate mai jos.

De exemplu, în cele 5 meciuri din grupa de UCL, Liverpool a avut următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 5 respectiv 13 cu Porto; 6 în ambele meciuri cu Atletico Madrid și 8 în meciul tur cu Milan câștigat pe teren propriu cu scorul de 3-2.
Mai mult de atât, în 14 din cele 15 meciuri jucate în Premier League, Liverpool a depășit linia de 3.5 șuturi pe poartă. Sperăm ca acest lucru să se întâmple și în acestă seară, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei