Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 08.03.2022

Meciul zilei la pariuri – 08.03.2022

Meciul zilei la pariuri – 08.03.2022 are în prim plan confruntarea de hanbal dintre Lemgo si GOG. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din runda a 10-a din European League.

🏐 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „GOG câștigă meciul” la o cotă de 1.75 oferită de Superbet; pentru acest pronostic recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

● Lemgo este o echipă tânără și promițătoare, căreia încă îi lipsește experiența, iar în meciurile cu echipe puternice, nu se poate lăuda cu jocuri bune. Actualul lor focus este cu siguranță Cupa Germaniei, unde au reușit să ajungă în semifinale, iar asta este un adevărat succes pentru ei.
Cât despre Liga Europeană, ei sunt pe locul 4 în grupă, și se vor califica în runda următoare, având in vedere avansul de 9 puncte dintre ei si următorele 2 echipe din grupă; ce vreau sa mai specific aici este faptul ca din daclaratiile acestoea pentru ei această competiție nu este atât de importantă.
Acest meci vine într-un moment foarte dificil pentru ei și sunt destul de sigur că rezultatul acestui meci este absolut irelevant pentru ei. Nu au niciun motiv sa forteze, iar ceea ce este mult mai important este că acest joc vine după doar 48 de ore de la meciul din Cupă, unde după o luptă grozavă, au reușit să o învingă pe Melsungen cu 28:24.
Cu siguranță sunt epuizați psihic și fizic și cred că ar preferat să nu mai fie nevoiți să joace acest meci astăzi; programul lor este cu adevărat infernal, ultimele 4 meciuri le-a jucat la o diferență de două zile, astfel ca este foarte posibil ca astăzi să isi odihnească o parte din titulari.

● De partea cealaltă, Gog joacă un handbal foarte bun în acest moment, nu au probleme în campionatul intern unde sunt în siguranță pe primul loc; pe lângă campionatul intern,  Liga Europeană este foarte importantă pentru club și sunt sigur că vor să încheie acest ultim joc în grupă cu victorie. Au jucat ultimul meci din liga internă pe martie, unde au avut o misiune ușoară și sunt gata să întâmpine odihniți acest meci în care sunt favoriți la o cotă destul de buna in opinia mea.
Lemgo este o echipă uzată și obosită, iar diferența de valoare între cele două loturi cred ca își va spune cuvântul. În meciul tur, danezii s-au impus lejer cu 34-28 și ma aștept sa o faca si astăzi.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei