Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 08.07.2022

Meciul zilei la pariuri – 08.07.2022

Meciul zilei la pariuri – 08.07.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Djokovic si Norrie. Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din semifinalele turneului de Mare Slam de la Wimbledon.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Djokovic peste 76.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.85 in cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică, iar acest lucru imi este confirmat si de cei de la Betano, care au setat aceasta linie la pragul de 80.5%. Consider ca aceasta linie ar fi mai indicata din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, Norrie nu are nici o „arma” necesara cu care sa ii pună probleme lui Nole. Diferența mare dintre cei doi s-a vazut chiar la finalul anului trecut, la Turneul Campionilor; atunci Djokovic s-a impus fără probleme, in 2 seturi scurte, 6-2, 6-1. Procentajul de puncte castigate pe primul serviciu de sârb in acel meci a fost de 81%.

🥎 Djokovic – dornic de un nou titlu de Mare Slam

Aici la Wimbledon, Djokovic s-a descurcat rezonabil, chiar daca nu a jucat cel mai bun tenis al lui si a fost aproape sa fie eliminat in meciul anterior de Sinner.
Ambiția și mentalitatea de campion si-a arătat-o din nou, cand a intors meciul de la 2-0 la seturi pentru italian si a luat apoi 3 seturi destul de ușor. Chiar daca a pierdut 2 seturi de Jannik, primul serviciu i-a funcționat lui Nole avand un procentaj de 82%.
Aici la Wimbledon a mai avut 75% cu Van Rijthoven; 88% cu Kecmanovic; 82% cu Kokkinakis si 86% cu Kwoon.

Norrie a avut un traseu destul de ușor până în semifinale, întâlnind jucători din afara top 30; cu toate acestea a avut probleme în 2 meciuri, atat cu Munar, cat si cu Goffin, carora le-a cedat cate 2 seturi. Stilul de joc al britanicului nu ar trebui sa ii pună deloc probleme lui Djokovic și de aceea ma astept sa piardă destul de ușor acest meci.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei