Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 08.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 08.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 08.12.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Bayern și Barcelona. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din grupele Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Barcelona peste 10.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.85, ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Superbet.

Am ales acest pronostic deoarece pentru Barcelona este un meci decisiv în vederea calificării mai departe în UCL; are nevoie de cel puțin un egal cu Bayern și ma aștept sa joace destul de agresiv pentru a putea scoate un rezultat pozitiv în acest meci.
Bayern deși este deja calificată, având maximul de puncte in grupă, nu cred că o vor lăsa moale intr-un asemenea derby cu echipa catalană. Așadar mă aștept la un meci încins, mai ales ca Barcelona are cifre destul de ridicate la capitolul faulturi.

În grupele UCL a avut: 13 respectiv 14 faulturi cu Benfica; 16 respectiv 18 cu Dynamo Kiev; 9 cu Bayern. În campionatul intern în 13 din cele 16 meciuri jucate, Barcelona a faultat de minim 11 ori. Vedem astfel niste statistici ce ne conferă încredere în vederea unui nou bilet câștigator.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei