Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 09.01.2023

Meciul Zilei la pariuri – 09.01.2023

Meciul Zilei la pariuri – 09.01.2023 are in prim plan confruntarea de tenis dintre Barrere și Isner. Meciul se va desfășura după miezul nopții, nu mai devreme de ora 01:00 si face parte din primul tur al turneului de la Auckland.

Recomandarea propusă aici este „Isner sub 1.5 break-uri” la o cotă de 1.60 oferită de Betano, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🎾 Informații meci:

Francezul Barrere, în vârstă de 28 de ani, ocupă locul 88 in clasamentul ATP și traversează o perioadă bună a carierei sale. Pe final de an 2022 a reușit să câștige 2 titluri la nivel de Challenger, la Orleans și Brest, ambele turnee în sală, pe suprafața dură. De aici ne dăm seama, că preferă suprafețele rapide fiindcă deține un serviciu puternic și eficient.

Barrere a început acest turneu din calificări, unde a trecut cu succes, în minimum de seturi, de Lazarov și de Coria. A avut 84% puncte câștigate cu primul serviciu cu Coria și 71% puncte câștigate cu primul serviciu, împotriva lui Lazarov ceea ce ne demonstrează că este eficient la serviciu, pe care și l-a pierdut o singura data în cele 2 meciuri.

De partea cealaltă, veteranul Isner, în vârstă de 37 de ani, ocupantul locul 42 ATP, nu are încă meci jucat anul acesta. Așadar ar putea intra mai greu in ritmul meciului, după o pauză de 2 luni. Americanul vine și după o accidentare, suferită la US Open, unde a fost nevoit să se retragă, dar și după un eveniment fericit din viața lui, devenind recent tată pentru a 3-a oară.

Consider astfel că aceste evenimente, l-au forțat intr-o oarecare măsură să nu mai pună atât de mare accent pe pregătirea fizică și pe antrenamente. Este drept, cu super serviciul său, poate câștiga acest duel, însă doar prin tie-break-uri, fiindcă la retur îmi este greu sa cred că poate opune vreo rezistenta. Este înalt, lent și imobil la retur și rareori reușește să facă break-uri oricărui adversar care servește cat de cât bine.

Isner și Barrere s-au întâlnit anul trecut la turneul de Mare Slam de la Roland Garros, acolo unde americanul a reușit să câștige cu scorul de 3-1. In cele 4 seturi, Barrere și-a cedat de 2 ori serviciul, astf că mă aștept ca acum in 2 sau in 3 seturi, să îl cedeze maxim o singura dată.

More in Meciul zilei