Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 09.02.2023

Meciul Zilei la pariuri – 09.02.2023

Meciul Zilei la pariuri – 09.02.2023 are in prim plan confruntarea de tenis dintre John Isner și Daniel Altmaier. Meciul se va desfășura începând cu ora 23:00 si face parte din turul 2 al turneului ATP de la Dallas.

Recomandarea propusă aici este „Scorul după primele 6 game-uri din primul set sa fie 3-3” la o cotă de 1.55 oferită de Betano, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🎁 Dacă vrei să pariezi pe acest pariu propus de mine o poți face doar la Betano, acolo unde poți încasa un Bonus de FARA DEPUNERE DE 50 RON + 50 ROTIRI GRATUITE! Click aici pentru a încasa Bonusul 🎁

🎾 Informații meci:

Am ales sa mizez pe acest pronostic deoarece ambii jucători servesc foarte bine și stau destul de slab pe retur. Așadar, fiecare ar trebui să își țină serviciul, cel puțin în startul meciul, astfel încât chiar sa avem un tie-break, lucru specific meciurilor jucate de Isner.

In turul anterior, Isner a reușit să treacă de Tseng in 2 seturi, ambele câștigate în tie-break, fără să vedem macar vreun break in meci. Deși este favorit sa câștige acest duel, americanul nu este la capacitate maxima, fiindcă anul trecut a suferit o accidentare la încheietura mâinii și încă joacă destul de reticent in unele momente.

De acest lucru poate profita germanul Altmaier, care în ultimii 2 ani s-a făcut remarcat câștigând 6 titluri la nivel de Challenger. In 2023 a început modest, având doar o victorie și 3 infrangeri, însă este un tenismen talentat. Are un procentaj de 75% game-uri câștigate pe serviciu și un procentaj de 70% puncte câștigate cu primul serviciu, ceea ce ne demonstrează că are un serviciu bun pe care și-l cedează rar.

De partea cealaltă, Isner are un procentaj de 92% game-uri câștigate pe serviciul lui, însă sta foarte slab pe retur, doar in 10% din cazuri reușește să facă break.

Cu aceste cifre prezentate, în mod logic ar trebui ca după primele 6 game-uri, ambii jucători sa nu aibe probleme la serviciu și să vedem scorul 3-3.

CITESTE SI

More in Meciul zilei