Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 09.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 09.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 09.11.2022 are in prim plan confruntarea de tenis dintre italienii Arnaldo și Passaro. Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 si face parte din runda a 2-a a grupei A Next Gen Finals.

Recomandarea propusă aici este „Arnaldi câștigă” la o cotă de 1.75 oferită de SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🥎 Informații meci:

Turneul Next Gen Finals de anul acesta are loc in Italia, la Milano și îi are că protagoniști la meciul zilei de astăzi, chiar pe doi tineri italieni de perspectivă.

Matteo Arnaldi, în vârstă de 21 de ani ocupă locul 134 in clasamentul ATP, cea mai bună clasare a sa din carieră, care pare in continua ascensiune. In ultimii doi ani, jocul său s-a îmbunătățit considerabil; anul 2021 l-a terminat cu o statistică de 38 de victorii și 20 de înfrângeri, reușind să câștige 2 turnee ITF. In anul 2022, a făcut trecerea la turneele mari de tip Challenger și ATP și nu a dezamăgit. Are până acum 50 de victorii și 33 de înfrângeri și un turneu Challenger câștigat Francavilla, in Italia.

In ultimele luni, Arnaldi a reușit să ajunga in finala challengerului de la Saint Tropez, unde a trecut de jucători cotați precum Barrere sau Humbert. L-a învins pe Serdarusic la challengerul din Brest, iar la Bergamo, pe indoor, a trecut de Broady și a pierdut cu set câștigat în fața lui Struff.

Alte performanțe notabile în acest an, ar fi de menționat că a ajuns in sferturi la challengerule din Vicenza, San Benedetto, Cordenons și Szczecin, are semifinale la challengerurile din Como și Alicante și finală la challengeurul din San Marino.

Spre deosebire de adversarul său de azi, Arnaldi se descurca mult mai bine pe hard, suprafață pe care se desfășoară acest turneu. Are un serviciu puternic și neașteptat de bun, iar acest lucru s-a văzut și în meciul anterior cu Nakashima, un tenismen mult mai bine cotat. Deși americanul era super favorit sa câștige, Arnaldi i-a pus mari probleme și a reușit să ajungă până în decisiv. Matteo a avut un procentaj impresionat de 79% puncte câștigate cu primul serviciu și 50% puncte câștigate cu al doilea, de aici dandu-ne seama de serviciul său foarte bun.

De partea cealaltă, Francesco Passaro, în vârstă tot de 21 de ani, ocupă locul 119 în clasamentul ATP. Passaro este un zgurist de perspectivă, iar majoritatea italienilor au probleme destul de mari atunci când joacă pe hard. Cred că aici va fi și cheia acestui duel, Francesco având puține meciuri in carieră pe suprafațe rapide.

In ultimii 2 ani are doar 25 de meciuri jucate pe hard, dintre care a reușit să câștige 16. Serviciul său nu este la fel de eficient ca cel al adversarului său de azi, în meciul anterior cu Lehecka având doar 58% puncte câștigate cu primul serviciu. Nu a avut nici o șansă cu jucătorul ceh, pierzând in 3 seturi, timp in care și-a pierdut serviciul de 3 ori și a jucat foarte hazardat. Cu aceasta infrangere este greu de crezut că mai poate avea șanse la calificare, chiar și cu o victorie astăzi, pentru că în ultimul meci îl va întâlni pe Nakashima, care este greu de învins.

Și cariera lui a fost într-o continuă ascensiune in ultimii doi ani. A terminat anul 2021 cu 27 de victorii și 21 de înfrângeri, iar anul acesta are 48 de victorii și 27 de înfrângeri, timp in care a câștigat și 2 turnee, unul ITF la Monsatir și unul Challenger la Trieste.

Încă un argument al acestui pariu, poate fi și meciul direct dintre cei doi, desfășurat în luna martie a acestui an. Aceștia s-ai întâlnit la challengerul de la Roseti Degli Abruzzi, iar Arnaldi s-a impus lejer in 2 seturi 6-3, 6-4.

CITESTE SI

More in Meciul zilei