Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 09.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 09.12.2021

Meciul zilei la pariuri – 09.12.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre CFR Cluj și Jablonec. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din grupele Uefa Conference League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “CFR Cluj sub 53.5% posesie”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.87 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.

Am ales acest pronostic deoarece pentru Jablonec este un meci decisiv în vederea calificării mai departe în primăvara europeană. Batalia se dă pentru locul 2, intre ei, care au 6 puncte si intre cei de la Randers care au 7 puncte;
Cehii au venit în România fixați pe o victorie în aceasta seară cu CFR Cluj, un CFR ce a obținut un singur punct în cele 5 meciuri din grupă; așadar băieții lui Dan Petrescu nu cred ca vor fi foarte focusați în acest meci, mai ales ca peste 3 zile au meci in campionat.
Mă aștept ca Jablonec să aibe inițiativa jocului sa controleze mai mult mingea și implicit să aibe o posesie mai mare decât linia oferită azi de Betano.

Pe lângă argumentul prezentat mai sus, precizez si faptul ca cei de la CFR oricum nu este o echipă de posesie, iar cifrele prezentate mai jos ne stau drept dovadă; în grupa de Conference, CFR a avut 41% respectiv 48% posesie cu Randers; 40% in ambele meciuri cu Alkmaar; 44% cu Jablonec în tur.
Mai mult de atât, în ultimele meciuri de campionat, ardelenii avut 51% posesie cu Chindia Târgoviște și 49% cu Clinceni.
Vedem astfel niște cifre care ne conferă încrederea că vom reuși sa bifăm un nou bilet câștigator.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei