Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 10.02.2023

Meciul Zilei la pariuri – 10.02.2023

Meciul Zilei la pariuri – 10.02.2023 are in prim plan confruntarea de tenis dintre Bagnis și Seyboth Wild. Meciul se va desfășura începând cu ora 17:30 si face parte din sferturile de finală ale turneului pe zgură din Chile – Santiago.

Recomandarea propusă aici este „Bagnis câștigă meciul” la o cotă de 1.64 oferită de Unibet, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🥎 Informații meci:

În acest meci Bagnis ar trebui să profite de condiția fizică cu care rivalul său se află în acest moment. Seyboth Wild a resimțit ieri dureri în timpul celui de-al doilea set împotriva lui Bueno; se vedea că are disconfort in joc, iar daca Bueno ar fi reușit să forțeze câștigarea setului 2, cu siguranță ar fi câștigat și meciul.

Totuși brazilianul a reușit să câștige setul secund în tie-break și să ajungă astfel în această rundă, dar apoi a fost nevoit să se retragă din meciul de dublu, pe care ar fi trebuit să îl joace imediat după meciul cu Bueno.

Pe lângă acest aspect foarte important, Bagnis este oricum tenismenul mult mai experimentat și mai complet din punct de vedere al execuțiilor. Argentinianul ocupă locul 96 ATP, în timp ce adversarul său se află tocmai pe locul 400. O astfel de diferența este foarte relevantă, ca sa ne putem da seama, cu ce adversari a jucat Bagnis în ultima vreme și cu ce adversari a jucat adversarul său.

Cei doi jucători s-au întâlnit de 3 ori în carieră, Bagnis reușind să câștige de 2 ori, ultima victorie fiind în 2021, atunci când argentinianul a castigat ușor în 2 seturi, 6-3, 6-2.

Săptămâna trecută, Fecundo a împlinit 33 de ani, astfel că un turneu câștigat aici la Santiago ar fi un cadou perfect pentru el, mai ales că acum este favorit la câștigarea trofeului.

Bagnis nu a pierdut set la acest turneu, câștigându-si ambele meciuri lejer. Este jucătorul care știe să gestioneze astfel de meciuri importante, spre deosebire de Seyboth Wild, care în turneele de tip Challenger trebuie sa vina din calificări și foarte rar ajunge in fazele finale ale unui turneu.

Vreau sa jucam acest pariu la Unibet din următorul motiv: este una din casele de pariuri, care ne-ar valida pariul câștigător, daca Seyboth Wild s-ar retrage după disputarea primul set. Astfel daca Bagnis ar câștiga, sau ar pierde primul set, iar brazilianul nu ar mai putea să joace și s-ar retrage, ceea ce nu este deloc exclus, nu vom primi cotă 1, ci vom fi câștigători.

CITESTE SI

More in Meciul zilei