Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 10.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 10.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 10.04.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dublu Brkic/Cacic vs. Auger Aliassime / Wawrinka. Meciul se va desfășura începând cu ora 15:05 și face parte din primul tur al turneului ATP de la Monte Carlo.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici este „Brikic/Cacic câștigă meciul” la o cotă de 1.48 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece echipa bosniaco-sârbă este una solidă, care joacă de foarte mult timp împreună, se înțeleg bine in teren și au performante notabile la dublu. Mai mult de atât, ei sunt jucători de zgură, multe dintre victoriile lor venind pe această suprafață.

● Statistic vorbind, Brkic are în toata cariera lui de dublu 302 victorii si 169 de înfrângeri (207 victorii și 90 de înfrângeri fiind pe zgură). Anul trecut a reușit sa câștige alături de Cacic cel mai important turneu al cariei de până acum, trofeul ATP de la Buenos Aiers. În rest mai are 11 turnee câștigate la dublu, dar acestea sunt la nivel de Challenger.

● De partea cealaltă, Cacic are în cariera lui de dublu 325 de victorii și 263 de înfrângeri ( 248 de victorii și 194 de înfrângeri fiind pe zgură). Acesta, pe lângă turneul castigat la Buenos Aiers, mai are în cariera 2 titluri la nivel de ATP câștigate in 2020 la Montpellier și în 2019 la Chengdu.

Acum sa vorbim un pic si de oponenții lor de astăzi; atât Auger Aliassime, cat și Wawrinka sunt super jucători la simplu, însă pe partea de dublu lucrurile se schimbă.

● Pentru Wawrinka lucrurile stau destul de rău în cariera. În ultimii ani a avut parte de multe accidentări, din 2019 până în 2021 accidentu-se de 3 ori; de fiecare dată cand a revenit pe teren i-a fost foarte greu sa se mai ridice la nivelul său care l-a consacrat. La sfârșitul lunii trecute elvețianul a revenit pe teren după o pauză de un an, iar acesta pauza s-a vazut destul de clar si in teren; a pierdut în 2 seturi rapide cu suedezul Ymer, intr-un meci in care a jucat haotic si a facut multe greseli neforțate.

● De partea cealaltă, Auger Aliassime nu are multă experiență la dublu;  are 44 de victorii și 48 de înfrângeri, el jucând aceste meciuri de dublu mai mult ca antrenament pentru meciuri de simplu. Cu toate acestea, surprinzător, in 2020 a câștigat alaturi se Hurkacz turneul ATP de la Paris, însă pe o suprafață rapida, diferită față de acesta de azi.

● In concluzie, merg pe ideea ca atat pentru Wawrinka, cat si pentru Auger Aliassime, acest meci este mai mult unul de antrenament, cei 2 urmand sa intre zilele următoare pe tabloul de simplu. Pentru Brkic și Cacic este un meci pe care ar trebui sa il trateze foarte serios și unde ar trebui sa își arate calitățile lor la nivel de dublu.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei