Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 10.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 10.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 10.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Tsitsipas si Murray. Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Stuttgart.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Tsitsipas peste 74.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.85 in cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece este unul din cei mai buni jucatori la acest capitol; are un primi serviciu extrem de bun, cu care își câștigă punctele ușor, avand cifre foarte bune la acest capitol. In meciul anterior cu Stricker a avut un procentaj de 89%, castigandu-si 24 din cele 27 de puncte pe primul serviciu.

Murray nu mai este atat de flexibil ca in perioada lui de glorie si nu cred ii va putea face față primului serviciu al grecului. Săptămâna trecută, pe iarba de la Surbiton, a cedat in fața lui Kudla cu 2-1, americanul avand atunci 76% procentaj puncte castigate pe primul serviciu. Chiar si în vicotriile cu Nakashima si Brower, adversarii au reușit sa depășească linia de 74.5% și imi este greu sa cred ca Tsitsipas nu o va face azi.

Cei doi s-au întâlnit intr-un singur meci direct, anul trecut la US Open; atunci Stefanos s-a impus cu 3-2 si a avut 77% puncte castigate pe primul serviciu. Toate aceste statistici ma fac sa cred ca si astăzi ma reuși acest lucru, astfel încât sa bifăm un nou pariu câștigător.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei