Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 10.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 10.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 10.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Italia și Belgia. Meciul se va desfășura începând cu ora 14:00 și face parte din finala mica al turneului Uefa Nations League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Belgia peste 2.5 șuturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.55 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere lotul ofensiv pe care îl are Belgia.
În ultimii ani Belgia a jucat mai mereu un fotbal spectaculos, meciurile lor ne-au oferit multe faze de poartă si multe goluri și la fel sper sa se întâmple și în acest duel.
Statistic vorbind, în ultimele 10 meciuri Belgia a avut următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 6 cu Franța; 6 cu Belarus; 6 cu Cehia; 9 cu Estonia; 3 cu Italia; 1 cu Portugalia; 7 cu Finlanda; 4 cu Danemarca; 4 cu Rusia; 5 cu Croația. Vedem astfel cifre foarte bune pentru belgieni la acest capitol și încă un avantaj al acestui par este și faptul că sunt luate în considerare și eventualele prelungiri în meci, fapt care sporește șansa de reușită a pronosticului.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 300 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei