Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 11.01.2022

Meciul zilei la pariuri – 11.01.2022

Meciul zilei la pariuri – 11.01.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Cagliari si Bologna. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din etapa a 21-a din Italia – Serie A.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano activând funcția „BetCombo”. Am ales sa mizez pe „Minim un gol Bologna & Minim 2 cartonașe Cagliari” lo cotă de 1.65, pe care mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

In primul rând am ales sa mizez pe minim un gol al Bolognei care are un sezon mult mai bun decat al adversarei sale, Cagliari. Bolgona a reușit sa marcheze în acest sezon de Serie A, în 15 din din cele 19 meciuri disputate. A reușit sa dea gol împotriva echipelor precum: Fiorentina, Roma, Milan, Lazio sau Inter, echipe din top 8.
De cealaltă parte, Cagliari se află pe loc retrogradabil având a doua cea mai slabă defensivă. A primit gol în 19 din cele 20 de meciuri disputate în acest sezon de campionat și ma astept sa cedeze si acum.

În al doilea rând am ales sa mizez pe minim 2 cartonașe pentru Cagliari. Consider ca este un pariu accesibil având în vedere ca în 17 din cele 20 de meciuri, echipa antrenată de Mazzari a fost sancționată cu minim 2 cartonașe.

Si meciurile directe ne indică faptul ca acest pariu este unul realizbil; 5 din ultimele 6 confruntări s-au terminat conform recomandarii noastre de azi.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei