Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 11.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 11.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 11.04.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Gaz Metan și Mioveni. Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din play-out-ul Ligii 1 – România.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici se poate paria la Betano activând funcția „BetCombo”. Am ales sa mizez pe faptul că Mioveni va marca în prima repriză și va avea cele mai multe cornere în meci, la o cotă de 1.83.

GAZ METAN MEDIAȘ

● Gaz Metan este și matematic retrogradată în Liga a 2-a, dupa ce a primit o nouă penalizare a ajuns la -11 puncte în clasament. Aproape toți jucatorii au plecat de la echipă, astfel ca antrenorul Flavius Boroncoi se poate baza până la finalul acestui sezon,  numai pe jucători foarte tineri, fără experiența.
Echipa este una fragilă și ca număr de jucători, nu doar ca valoare. De exemplu la meciul cu UTA Arad, medieșenii au avut doar 4 oameni pe banca de rezerve. Au 9 înfrângeri consecutive, iar în 8 dintre ele nici nu reușit să marcheze și încasând 28 de goluri.

MIOVENI

● De partea cealaltă, Mioveni încă mai are șanse la o salvare directă de la retrogradare. Cu o victorie astăzi ar egala-o pe Chindia Târgoviște și ar ajunge la 22 de puncte. Așadar cele 3 puncte de astăzi sunt vitale în vederea retrogradării, astfel ca ma aștept ca argeșenii sa forțeze golul încă din prima repriză, pentru a-și lua un avans liniștitor pe final de meci. Antrenorul Pelici a schimbat si tactica de joc trecând la o formula de joc in 3-4-3, altfel că ar trebui sa vedem o echipă mai ofensivă, cu mai multe atacuri si mai multe ocazii de gol.

● Sa vorbim un pic si de capitolul cornere, Gaz Metan a fost dominată categoric de adversarele sale din acest punct de vedere. De exemplu, UTA a reușit sa obțină 14 cornere, Craiova 9, Botoșani 8, Chindia 8, Clinceni 8. Asadar ma astept ca si Mioveniul sa o domine la acest capitol și sa reușim sa bifăm astfel, un nou bilet câștigator.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei