Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 11.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 11.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 11.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Van Rijthoven si Auger Aliassime. Meciul se va desfășura începând cu ora 15:30 și face parte din semifinalele turneului pe iarbă de la S-Hertogenbosch.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Van Rijthoven peste 5.5 ași”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.75 in cadrul casei de pariuri Betano și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă având în vedere statisticile prezentate mai jos. Favoritul gazdelor la acest, olandezul Van Rijthoven poate face turneul carierei aici „pe teren propriu”, unde are publicul de partea lui. La acest turneu a primit un wailcard direct pe tabloul principal si si-a facut treaba chiar daca a avut un culoar cat de cat accesibil. Cu o înălțime de 188 cm, Tim are un serviciu foarte bun si in cele 3 victorii aici la S-Hertongenbosch a reușit: 13 ași în 2 seturi cu Ebden; 18 ași în 3 seturi cu Fritz; 12 ași in 2 seturi cu Gaston. Tot pe iarba, a fost învins înaintea acestui turneu, de Virtanen la Surbiton, reușind si in acel meci sa trimită 6 ași.

Olandezul are cifre bune si pe zgură la acest capitol, la Roland Garros a trimis 13 ași in 2 seturi cu Gombos; 7 ași in 2 seturi cu Couacaud; 10 ași in 2 seturi cu Gomez.

Ma aștept la un meci lung, in care olandezul sa ii pune probleme lui Auger Aliassime; entuziasmul si incurajarile publicului il pot împinge de la spate pe Van Rijthoven sa faca un meci bun si sa reușească sa depășească si linia de minim 6 ași.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei