Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 11.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 11.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 11.10.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre România Armenia. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din calificările pentru Cupa Mondială Qatar 2022.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Sub 10.5 șuturi pe poartă”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.50 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Superbet.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că ma aștept la un meci strâns între cele două echipe; ma aștept la multe dueluri date la mijlocul terenului, la multe faulturi și întreruperi de meci; este un meci decisiv pentru locul 2 în clasament, astfel ca nici una din echipe nu cred va risca sa joace super ofensiv și mai degrabă vor juca așteptând greșeala adversarului.


Statistic vorbind, in cele 7 meciuri jucate de România în această campanie de calificare am avut parte de următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 8 cu Germania; 8 cu Macedonia; 9 cu Liechtenstein; 9 cu Islanda; 14 cu Armenia; 11 cu Germania; 15 cu Macedonia.


De partea cealaltă, în cele 7 meciul jucate de Armenia am avut parte de următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 3 cu Islanda; 13 cu Liechtenstein; 12 cu Germania; 4 cu Macedonia; 14 cu România; 9 cu Islanda; 6 cu Liechtenstein.
Lăsând la o parte primele meciuri ale României când Mirel Radoi a încercat sa joace super ofensiv, iar jocul era unul hazardat, în ultimele meciuri am văzut o națională mult mai organizată și mai atenta în defensivă; drept dovadă au scăzut și cifrele la șuturi pe poartă, astfel ca ma aștept sa avem parte de un pronostic câștigător și astăzi.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Superbet! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei