Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 11.11.2021

Meciul zilei la pariuri – 11.11.2021

Meciul zilei la pariuri – 11.11.2021 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Sakkari și Swiatek. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din cadrul Turnelui Campioanelor jucat în Mexic.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Swiatek peste 63.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.87 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales această recomandare deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că Swiatek are un serviciu puternic si destul de precis.
Statistic vorbind în ultimele 11 meciuri de exemplu, poloneza a avut următorele cifre la capitolul puncte câștigate pe primul serviciu: 52% cu Ostapenko; 85% cu Kudermetova; 79% cu Petra Martic; 67% cu Sakkari adversara sa din această seară, intr-un meci jucat acum o lună jumate la Ostrava; 77% cu Rybakina; 76% cu Putintseva; 69% cu Bencic; 65% cu Kontaveit; 74% cu Ferro; 79% cu Loeb; 71% cu Jabeur;

Vedem astfel că în 10 din cele 11 meciuri prezentate, Swiatek a depășit linia propusă azi de Betano. Sperăm ca si astazi sa o faca, mai ales ca su suprafața de joc o ajuta, dar si conjunctura, având în vedere prestigiul turneului ma face sa cred ca poloneaza are ambiția de a da totul pentru a putea castiga acest turneu.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei