Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 12.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 12.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 12.04.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dublu dintre Martin/Weissborn și Istomin/Donskoy. Meciul se va desfășura nu mai devreme de ora 16:00; acesta face parte din primul tur al turneului Challenger de la San Luis Potosi.

🥎 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici este „Martin/Weissborn câștigă meciul” la o cotă de 1.52 oferită de Betano. Am ales sa mizez pe acest pronostic, deoarece consider ca echipa slovaco-austriacă are mai multă experiență la nivel de dublu; mai mult de atât, suprafața pe care se joaca (zgură), îi avantajează, pentru ca cei doi sunt jucători de zgură.

● Martin și Weissborn mai au meciuri jucate împreună, ba chiar au si un turneu Challenger câștigat la finalul anul trecut in Croația la Losinj. Anul acesta au reușit o performanță si mai notabilă, au reușit sa ajungă în finala ATP de la Cordoba. Așadar, vedem ca cei doi fac o echipă bună, iar jocul lor din teren demonstrează faptul ca se înțeleg si se simt foarte bine în această formulă. Statistic vorbind, Martin are in cariera sa de dublu, pe zgură, o statistică de 167 de meciuri câștigate si 125 pierdute. De partea cealaltă, Weissborn are cifre si mai bune, 211 de victorii și 122 de înfrângeri.

● De partea cealaltă, echipa formata din Istomin si Donskoy consider ca nu le poate pune probleme adversarilor de azi, din trei motive. În primul rând este de notat faptul ca cei doi jucători, nu sunt jucători de zgură. În al doilea rând aceștia nu sunt jucători nici de dublu, iar in al 3 lea rând, nu au meciuri jucate împreună la dublu. Deci practic avem trei bile negre din start pentru ei, iar ca sa ne facem o mica idee, va prezint si cifrele acestora, la nivel de dublu. Rusul de exemplu, are in cariera sa de dublu 66 de victorii și 69 de înfrângeri (16 victorii – 28 înfrângeri, pe zgură). De partea cealaltă, Istomin are la dublu pe zgură, 67 de victorii și 72 de înfrângeri. Așadar avem aproape toatele motivele sa credem că am ales un pronostic corect si vom reuși sa bifăm un nou bilet câștigator.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei