Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 12.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 12.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 12.08.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Osasuna și Sevilla. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00, pe Estadio El Sadar din Pamplona; duelul deschide „balul”, în noul sezon din Spania – La Liga și va fi arbitrat de Del Cerro.

Recomandarea propusă aici este „Sevilla marchează & Sevilla minim 3 cornere” la o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri Superbet, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Osasuna

În sezonul trecut de „La Liga”, Osasuna a terminat pe poziția a 10-a cu 47 de puncte și cu un bilanț de 12 victorii, 11 egaluri și 15 infrangeri. A avut un golaveraj negativ de 37 goluri marcate (printre cele mai puține din campionat) și 51 de goluri primite.

Osasuna este o echipă ce practica un fotbal defensiv și prudent, 24 din cele 38 de meciuri din sezonul trecut terminându-le cu maxim 2 goluri. Cu toate astea, a încasat minim un gol în 27 din cele 38 de meciuri de campionat.

Cu un lot evaluat la 115 milioane de euro, Osasuna ocupa pozitia a 13-a în campionat din acest punct de vedere; pe piata transferurilor, printre principalele achiziții se numără Moi Gomez, Manu Sanchez, Ruben Pena și Aitor Fernandez, iar la capitolul plecări, îi găsim pe Cote, Ojer, Ibanez și Cardona.

În meciurile de pregătire, echipa antrenată de Jacobs Arassate s-a prezentat onorabil, din 7 meciuri, a reușit să câștige 4, să scoată un egal și să fie învinsă de 2 ori. In cele 7 meciuri a încasat 12 goluri, în 6 dintre ele primind cel puțin un gol.

Echipa probabilă: Herrera – Pena, Hernandez, D. Garcia, Sanchez – Martinez, Moncayola, Brasanac, Gomez – Avila, Budimir

Sevilla

Sevilla este una din echipele de top ale fotbalului spaniol, care termină constant in top 5, an de an în La Liga. Sezonul trecut a terminat pe poziția a 4-a, cu 70 de puncte, la un punct distanta de Atl. Madrid și la 3 față de Barcelona.

A obținut 18 victorii, 16 egaluri și 4 infrangeri, fiind alături de Real Madrid, echipa cu cele mai puține meciuri pierdute. A avut un golaveraj de 51 de goluri marcate și 30 de goluri primite, o statistică care ne confirmă că a avut cea mai bună defensivă din sezonul trecut. Pe plan ofensiv, deși nu a marcat multe goluri, a fost foarte eficientă, a reușit să înscrie cel puțin un gol în 31 din cele 38 de meciuri disputate.
In perioada de pregătire, Sevilla a avut câteva meciuri destul de de tari, a făcut egal 1-1 cu Tottenham și Sporting, a câștigat cu Cadiz și Angers și a pierdut cu Sevilla și Arsenal.

Cu un lot evaluat la 283 de milioane de euro, Sevilla ocupa 6-a poziție în Spania din acest punct de vedere. In cadrul echipei au avut loc și ceva modificari, Kounde si Diego Carlos au plecat de la echipă și au fost aduși Marcat, de la Galatasaray, Alex Telles de la Manchester United sub formă de împrumut si Isco, sosit liber de contract dupa ce s-a despartit de Real Madrid.

Echipa probabilă: Bono – Navas, Marcao, Gudelj, Acuna – Rakitic, Fernando, Torres – Ocampos, En Nesyiri, Corona

Confruntări directe

Sevilla nu a pierdut in ultimele 10 dueluri directe cu Osasuna, timp in care a obținut 8 victorii si 2 remize. Mai mult de atât, Sevilla a reușit să marcheze în 12 din ultimele 13 confruntări cu Osasuna, iar în 6 din ultimele 8 meciuri a avut și minim 3 cornere.

Sevilla are o linie ofensiva bună, formata din Ocampos, En Nesyri și Corona, completată la mijloc de experiența lui Rakitic și a lui Delaney care sunt capabili sa străpungă poarta adversa.

CITESTE SI

More in Meciul zilei