Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 12.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 12.10.2022

Meciul Zilei la pariuri – 12.10.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Napoli și Ajax. Meciul se va desfășura începând cu ora 19.45 si face parte din runda a 4-a din Uefa Champions League.

Recomandarea propusă aici este „Ajax peste 9.5 șuturi” fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau in blocaj, la o cotă de 1.55 în cadrul casei de pariuri LAS VEGAS, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Napoli are un sezon excepțional până în acest moment, aflându-se fără infrangere și cu o statistică de 10 victorii și 2 egaluri. Ocupă primul loc atât în Champions League, unde are maxim de puncte după cele 3 victorii cu Rangers, Liverpool și Ajax, dar și în campionat, după ce în weekend i-a administrat un 4-1 celor de la Cremonense.

Daca pe plan ofensiv, echipa merge foarte bine, reușind să marcheze de 30 de ori în 12 meciuri, pe plan defensiv a avut puține meciuri in care a scăpat fara gol primit.

Din punct de vedere statistic, Napoli a cedat în ultima perioada 12 șuturi cu Cremonense; 7 cu Ajax in tur; 16 cu Torino; 22 cu Milan; 10 cu Rangers; 10 cu Spezia sau 15 cu Liverpool;

De partea cealaltă, Ajax a reușit să câștige meciul din campionat cu 4-2 împotriva celor de la Volendam și a pus capăt seriei negative de 3 infrangeri și un egal. In Champions League are 3 puncte și încă mai are șanse să obțină mai multe de la această grupă. Pentru asta, trebuie sa obțină o victorie astăzi cu Napoli și să spele rușinea meciului din tur când a pierdut cu 1-6.

Ajax are o echipă capabilă să facă un meci bun astăzi, mai ales pe plan ofensiv fiind bine cunoscut că olandezii de fel își creează multe ocazii de gol. Pe acest lucru mizăm și noi astăzi, în afara celor 2 infrangeri din UCL cu Napoli și Liverpool, cei de la Ajax au reușit în fiecare meci din acest sezon de aibe minim 10 șuturi.

Cine nu are cont la LAS VEGAS și dorește 55 rotiri + 55 RON FARA DEPUNERE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

CITESTE SI

More in Meciul zilei