Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 13.07.2022

Meciul zilei la pariuri – 13.07.2022

Meciul zilei la pariuri – 13.07.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Gojowczyk si Isner. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din turul 2 al turneului de la Newport.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Peste 0.5 tie-break-uri in meci”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.58 in cadrul casei de pariuri Unibet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece avem o confruntare intre doi jucători care stau bine la serviciu, dar pe retur sunt destul de slabi. Avand în vedere ca meciul se joacă pe iarbă, cea mai rapidă suprafață, ar trebui ca ambii tenismeni sa isi țină serviciul și să avem minim un tie-break in meci.
Isner este unul dintre jucatorii care atunci cand joacă? trebuie sa ne așteptăm sa vedem cel puțin un tie-break. In 2022 dintr-un total de 28 de meciuri jucate, 21 dintre ele s-au terminat cu minim un tie-break.
Mai mult de atât, in singurul meci direct dintre cei doi jucători, disputat in 2018 la Delray Beach, am avut parte de 3 seturi, toate decise in tie-break.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Unibet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 300 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei