Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 13.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 13.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 13.08.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre G.A. Eagles și PSV. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 si face parte din etapa a 2-a din Olanda – Eredivisie.

Recomandarea propusă aici este „Ambele echipe marchează” la o cotă de 1.90 în cadrul casei de pariuri Superbet, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

G.A. Eagles

Stadionul va fi plin – Meciul se va disputa cu casa închisă

În sezonul trecut, G.A Eagles a terminat pe poziția a 13-a cu 36 de puncte și cu un bilanț de 10 victorii, 6 egaluri și 18 infrangeri. A avut un golaveraj negativ de 37 goluri marcate și 51 de goluri primite.

Cu un lot evaluat la 9 milioane de euro, Eagles este una din echipele mici ale campionatului olandez, dar care poate pune probleme echipelor de top, fiindcă este o echipă arțăgoasă, care nu are nimic de pierdut în aceste dueluri.

A început campionatul cu înfrângere în deplasare, 2-0 contra celor de la Alkmaar și mă aștept ca pe teren propriu, în fața propriilor fani, să reușească să marcheze.

In perioada de pregătire a arătat destul de bine, din 8 meciuri disputate a reușit 4 victorii, 2 egaluri și 2 infrangeri.

In sezonul trecut, G.A. Eagles a reușit să marcheze în 21 de meciuri din cele 34 de meciuri. A impresionat în meciurile cu campiona Ajax, pe care a reușit să o învingă pe teren propriu, 2-1, și să scoată un egal 0-0 în deplasare.

In sezonul trecut, din cele 3 meciuri directe, PSV deși a reușit să le câștige pe toate, în două dintre ele, pe terenul celor de la Eagles, gazdele au reușit să marcheze, ambele scoruri terminându-se 1-2.

PSV

PSV este una din echipele de top ale fotbalului olandez, care în sezonul trecut a terminat pe poziția a 2-a, după Ajax, la doar 2 puncte distanță.
A obținut 26 victorii, 3 egaluri și 5 infrangeri și un golaveraj de 86 de goluri marcate și 46 de goluri primite. Vedem astfel că este o echipă ofensivă, care marchează mult, dar și încasează goluri. In ultimele 11 meciuri oficiale disputate de PSV ambele echipe au reușit să marcheze.

PSV a avut o perioadă aglomerată in acest start de sezon; a început cu meciul in SuperCupa contra celor de la Ajax, pe care i-a învins cu 5-3. A urmat apoi dubla dificilă cu Monaco, pe care i-a eliminat destul de greu. După 1-1 in tur și 2-2 în retur, meciul a intrat în prelungiri, unde Luuk de Jong a dat lovitura și i-a calificat pe olandezi. Peste 3 zile, PSV trebuie sa se deplaseze în Scoția, unde o va întâlni pe Rangers, în play-off-ul calificării pentru Liga Campionilor.

După un meci lung disputat în urmă cu câteva zile cu Monaco, mă aștept ca PSV sa își dozeze energia, mă ales că urmează deplasarea în Rangers. Acel meci are o miză foarte mare pentru PSV, iar concentrarea echipei cred că este mai mult la acel meci, decât la acesta de azi. De aceea mă aștept ca G.A. Eagles să profite de aceasta perioadă aglomerată a celor de la PSV și să reușească să le dea gol.

In prima etapa din campionat, PSV a încasat gol pe teren propriu cu Emmen, în victoria cu 4-1, astfel că și Eagles cred că este capabilă să o facă.

More in Meciul zilei