Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 13.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 13.10.2021

Meciul zilei la pariuri – 13.10.2021 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Diego Schwartzman si Casper Ruud. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din optimile de finală de la Indian Wells.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Casper Ruud sub 4.5 ași”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.87 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că
norvegianul Ruud nu forțeaza atat de mult cu serviciul. Încearcă să trimită mai mult servicii bine plasate decât in forță, iar astazi adversarul său Schwartzman este foarte abil la retur și anticipează bine mingiile.
Statistic vorbind în ultimele 7 meciuri Ruud a avut următorele cifre la capitolul ași: 2 cu Harris; 5 cu Carballes Baena; 1 cu Norrie; 3 cu Dimitrov; 3 cu Sonego; 3 cu Murry; 4 cu Opelaka. Vedem astfel că în 6 din cele 7 meciuri, norvegianul nu a depășit linia de 4.5 ași. Sperăm ca acest lucru să se întâmple și azi, astfel încât sa avem un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in Meciul zilei