Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

Superbet

88 Rotiri Gratuite

Sizzling Hot Deluxe + 25 Lei FreeBet

Betano

50 Rotiri Gratuite

+ 50 Lei Pariu Gratuit

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 13.12.2022

Meciul Zilei la pariuri – 13.12.2022

Meciul Zilei la pariuri – 13.12.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal Argentina și Croația. Meciul se va desfășura începând 21:00 si face parte din semifinalele Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.

Recomandarea propusă aici este „Messi peste 2.5 șuturi, dintre care minim un șut sa fie pe spațiul porții”, la o cotă de 1.55 oferită de UNIBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Argentina s-a calificat pentru a 6-a oară într-o semifinală de Cupă Mondială și de fiecare dată a reușit să ajungă în finală. De 2 ori a reușit să o și câștige, în 1978 și în 1986, în timpul generației lui Diego Maradona.

Acum, Lionel Messi vrea sa readucă Argentinei, cel mai important trofeu al lumii din fotbal, însă Albiceleștii au arătat destul de multe slăbiciuni la acest mondial. A început cu o infrangere istorică cu Arabia Saudită, 1-2 și a fost foarte aproape să fie eliminată încă din grupe. In sferturi, a trecut de Australia, cu 2-1, însă s-au chinuit sa țină de rezultat pe final de meci. A urmat apoi meciul cu Olanda, când deși a condus cu 2-0, s-a văzut egalată la ultima fază, astfel că totul a trebuit să se decidă la penalty-uri. Cu Messi in prim plan, care a reușit să marcheze de 4 ori, dar și cu portarul Emiliano Martinez in mare formă, iat-o pe Argentina in semifinale.

De partea cealaltă, Croatia se află în fața celei de-a doua semifinale consecutive. După ce în 2018 a trecut în optimi și sferturi de Danemarca și Rusia la penalty-uri, și apoi de Anglia in prelungiri, acealasi lucru s-a întâmplat și la acest mondial. A reușit să le învingă pe Japonia și Brazilia, în același mod și pare că este invincibilă la loviturile de departajare. Practic Croația a reușit să ajungă într-o finală și semifinala de Cupă Mondială, fără să câștige vreun meci în 90 de minute, in fazele eliminatorii, cee ce mi se pare o performanță impresionantă.

Croația are o națională cu o medie de vârstă ridicată, ceea ce indică foarte mare experiență în joc; unitatea lotului, organizarea, dăruirea de care au dat dovadă le-au adus aceste performanțe formidabile, pentru o țară destul de mica, cu doar 4 milioane de locuitori.

Deși majoritatea văd o finală între Argentina și Franța, la cate surprize am avut la acest mondial, nu m-ar mira sa mai vedem încă una și in semifinale. De aceea, eu am ales sa mizez pe un pronostic special, care îl are in prim plan pe Messi.

Văd un meci în care Argentina va controla in mare parte jocul, iar Croația va încerca să surprindă pe contraatac. Astfel ocaziile mai multe ar trebui să fie la poarta lui Livakovic, iar principalul pericol rămâne în continuare Messi. Toți ochii vor fi ațintiți pe evoluția lui, astfel că mă aștept să își asume de mai multe ori responsabilitatea șuturilor.

Cu Olanda, Messi a avut 4 șuturi, dintre care 2 pe poartă; cu Australia a avut 6 șuturi, dintre care 2 pe poartă; cu Polonia a avut 7 șuturi, dintre care 4 pe poartă; cu Mexic a avut 2 șuturi, dintre care 1 pe poartă, iar cu Arabia Saudită a avut 4 șuturi, dintre care 3 pe poartă. Consider astfel, că și în acest meci cu Croația va reuși să aibe cel puțin 3 șuturi, dintre care cel puțin unul să fie pe spațiul porții.

More in Meciul zilei