Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 14.02.2023

Meciul Zilei la pariuri – 14.02.2023

Meciul Zilei la pariuri – 14.02.2023 are in prim plan confruntarea de tenis dintre Gasquet și Carreno Busta. Meciul se va desfășura începând cu ora 14:00 si face parte din primul tur al turneului ATP de la Rotterdam.

Recomandarea propusă aici este „Gasquet sub 6.5 ași” la o cotă de 1.85, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

🎾 Informații meci:

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mare, avand in vedere că Gasquet nu este un tenismen care sa exceleze la acest capitol. Francezul este un jucător reprezentativ in tenisul mondial, care a ajuns la 36 de ani și încă joacă la un nivel înalt. Este recunoscut pentru reverul său cu o singură mână, fiind printre puținii tenismeni care execută acest tip de lovitură. Cu o înălțime de 183 de cm, Richard nu este un tenismen care să pună mult accent pe un serviciu puternic, astfel încât să genereze ași, ci mai degrabă pe un serviciu bine plasat.
Anul acesta a reușit să câștige turneul de la Auckland, însă a dezamăgit la Australian Open, Adelaide și Montpellier, unde a pierdut încă din primul tur.

Din punct de vedere statistic, Gasquet are 2 ași cu Fils; 2 cu Humbert; 3 cu Norrie; 6 cu Goffin; 7 cu Sousa; 5 cu Pannu; 10 cu Giron; 6 cu Ruud; 4 cu Molcan; deși în unele meciuri, francezul reușește să depășească această linie, astăzi nu cred că o va face, din încă 2 motive; primul este faptul că are un adversar bun la retur, spaniolul Carreno Busta care intuiește foarte bine mingea și este foarte flexibil. Un alt 2-lea motiv este faptul că hard-ul de la Rotterdam, nu este la fel de rapid, precum alte suprafețe dure, astfel că mingea nu va prinde o viteză chiar atât de mare, la contactul cu terenul.

Procentual vorbind, daca vom avea un meci de 2 seturi, tind sa cred că avem șanse de peste 90% că pariul sa fie câștigator; daca meciul va intra în decisiv și vom avea 3 seturi, atunci șansele noastre vor fi unde la 60%. In concluzie, eu cred că este un pariu bun, mai ales pentru o zi de luni, în care nu avem foarte multe evenimente, de unde sa putem alege.

CITESTE SI

More in Meciul zilei