Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 14.03.2023

Meciul Zilei la pariuri – 14.03.2023

Meciul Zilei la pariuri – 14.03.2023 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Porto și Inter Milano. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din returul optimilor de finală ale UEFA Champions League.

Recomandarea propusă aici este „Pepe primește cartonaș” la o cotă de 2.95 oferită de Betano, pentru care recomand o miză de maxim 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Miza acestui meci este una foarte mare, astfel că tensiunea și adrenalina jucătorilor vor atinge cote maxime; după ce in tur italienii au reușit să câștige cu scorul de 1-0, au acum prima șansă la calificare, atribuindui-se o cotă de 1.35 să meargă mai departe; cu toate acestea, Porto este o echipă care poate răsturna calculele calificării în favoarea sa. Spun asta, pentru că Inter a arătat semne de slăbiciune in ultimele săptămâni, pierzând in campionat atât cu Bologna, cât și cu Spezia.

7 bonusuri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ
7 bonusuri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ pentru toti clientii noi Betano!

După analiza acestui meci, am ales sa risc pe un pariu ceva mai greu, cu o cotă mai mare și destul de atractivă. Ajuns la 40 de ani, portughezul Pepe încă evoluează la cel mai înalt nivel. Venit în sezonul 2018-2019 la Porto, Pepe este titular de drept în defensiva echipei conduse de Conceicao.

Pepe este recunoscut în lumea fotbalului, ca unul dintre cei mai duri și mai agresivi jucători. Pe lângă faulturile agresive, care l-au consacrat de pe vremea când evolua pentru Real Madrid, portughezul este un jucător care își pierde destul de repede cumpătul și reacționează violent atunci când este deranjat sau când spiritele se încing pe teren.

Acest meci, decisiv pentru calificarea in sferturile UCL, pare a fi genul de meci foarte tenisionat; asta s-a văzut încă din tur, când și atunci am avut un meci dur, cu 29 de faulturi, iar Otavio, mijlocașul celor de la Porto a primit cartonaș roșu.

De altfel, ultimele 4 meciuri ale celor de la Porto, s-au încheiat cu cartonaș roșu, două dintre meciuri, chiar cu 2 cartonașe roșii. Pepe a fost sancționat cu cartonaș galben în meciul din weekend cu Estoril, dar și în urmă cu 3 etape, cu Gil Vicente.

Arbitrul acestui meci este polonezul Marciniak, aribitru care nu ezită să scoată cartonașul ori de câte ori este nevoie. Acesta a acordat 1212 cartonașe galbene (în medie, 4 cartonașe galbene pe joc), 79 de cartonașe roșii și a acordat 131 de penalty-uri în peste 300 de meciuri pe care le-a arbitrat, în prima ligă din Polonia.

More in Meciul zilei