Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 14.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 14.04.2022

Meciul zilei la pariuri – 14.04.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre PAOK și Marseille. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din returul sferturilor de finală ale Conference League.

⚽️ Informații pronostic:

● Recomandarea propusă aici este „Peste 24.5 faulturi” la o cotă de 1.60 oferită de Superbet. Am ales sa mizez pe acest pronostic deoarece mă aștept la un meci extrem de crâncen și dur intre cele două echipe; la Salonic se anunță o atmosfera infernală, iar fanii celor de la PAOK sunt sigur că ca vor influența în mare parte desfășurarea partide, dar și stilul de joc. Mă astept ca suporterii să le insufle jucătorilor ura si agresivitatea lor, iar meciul sa devină unul foarte încins.

Haos în Marseille la meciul tur cu PAOK


● Probabil unii dintre voi știți evenimentele din meciul tur, când au avut loc incidente intre ultrașii celor două echipe. Suporterii lui PAOK au fost urmăriți de ultrașii lui Marseille, care s-au îndreptat cu intenții violente către hotelul în care aceștia au fost cazați.
S-a ajuns la o bătaie în toată regula, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine, care au apelat la gazul lacrimogen. În video se poate observa cum indivizii aruncă scaune și alte obiecte provenite de la terasele din zonă.
Au fost utilizate și materiale pirotehnice, dar într-un final, suporterii lui Marseille au fost împrăștiați.
● Aceste incidente au avut apoi efect și în terenul de joc unde am avut parte de 34 de faulturi și 8 cartonașe acordate. Mă aștept ca și in această seară sa vedem un meci asemănător, astfel încât sa putem bifa un nou bilet câștigator.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei