Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 14.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 14.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 14.05.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Djokovic și Ruud. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din semifinalele turneului ATP Roma.

🥎 Informații pronostic:

● Recomandarea propusă la meciul de azi este „Ruud peste 64.5% procentaj puncte castigate cu primul serviciu” la o cotă de 1.85 oferită de Superbet. Pentru acest pronostic mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales această variantă, deoarece mi se pare o linie puțin cam mică având în vedere statisticile prezentate mai jos.

● Ruud este un jucător care servește foarte bine, iar daca prinde o zi bună poate depăși cu ușurință acest procentaj, chiar si cu Djokovic. De exemplu la acest turneu, norvegianul a avut 78% procentaj de puncte castigate pe primul serviciu cu Shapovalov; 86% cu Brooksby și 78% cu Van de Zandschlup. Pe zgura de la Madrid, deși a pierdut inca din primul tur, cu Lajovic, scor 2-1, Ruud a avut un procentaj de 76% puncte castigate pe primul serviciu.
In acest sezon de zgură a mai avut, 50% in înfrângerea de la Munchen cu olandezul Van de Zandschlup; 74% cu Molcan; 73% cu Carreno Busta; 76% cu Ruusuvuori; 73% cu Nakashima; 65% cu Ruud si 76% cu Rune.

● De partea cealaltă, Djokovic nu trece prin cea mai bună perioada a carierei, astfel ca poate avea probleme azi cu Ruud. In meciul cu Auger Aliassime i-a permis canadianului sa aibe un procentaj de 72% puncte castigate pe primul serviciu, iar in primul tur i-a permis rusului Karatsev un procentaj de 70%. Tot pe zgură, multi adversari ai lui Djokovic au depășit această linie; aceștia sunt: Alcaraz cu 74%; Hurkacz cu 78%; Rublev cu 73% Khachanov cu 65% și Davidovich Fokina cu 65%. Consider astfel ca și Ruud poate atinge această performanță, mai ales ca a arătat un tenis solid aici la Roma, mai ales la serviciu.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei