Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 14.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 14.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 14.06.2022 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Armenia si Scoția. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din runda a 4-a a grupei B din Uefa Nations League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Peste 20.5 faulturi”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.50 in cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, din 2 motive pe care le voi expune in rândurile de mai jos.

In primul rând, ma aștept la un meci strâns intre cele două echipe, un meci de uzură și fără ritm de joc, stil de joc care implică automat si faulturile fie ele tactice, sau neintenționate.
Grupa celor două combatante este una foarte competitivă, după primele 3 runde, Ucraina ocupă prima poziție cu 6 puncte, în timp ce Irlanda, Scoția și Armenia au toate cate 3 puncte. Așadar, ma aștept la un meci în care nici una din echipe nu va dori sa cedeze jocul și vor lupta cu dârzenie sa obțină cel puțin un punct.

Al doilea motiv pentru care ma aștept la multe faulturi este că din puncte de vedere statistic această linie de 20.5 a fost depășită foarte des de cele două echipe.
În meciul tur, Scoția a reușit să se impună cu 2-0 pe teren propriu, la capătul unui meci în care au fost 24 de faulturi.
Pe langa acest meci, in acest an, in meciurile disputate de Armenia am avut parte de următorele cifre la capitolul faulturi: 22 cu Ucraina; 17 cu Irlanda; 24 cu Norvegia și 32 cu Muntenegru.

De partea cealaltă, în meciurile disputate de Scoția în acest an, am avut parte de următorele cifre la capitolul faulturi: 20 cu Scoția; 30 cu Ucraina; 22 cu Austria și 29 cu Polonia.

Vedem astfel că cele două echipe au avut mai multe meciuri în care s-au acordat cel puțin 21 de faulturi; la fel mă aștept sa se întâmple și în această seară, astfel încât să bifăm un nou pariu câștigător.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

O cotă puțin mai bună o puteți găsi si in cadrul casei de pariuri Winner, pentru cei care au un cont acolo.

CITESTE SI

More in Meciul zilei