Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 14.07.2022

Meciul zilei la pariuri – 14.07.2022

Meciul zilei la pariuri – 14.07.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Bonzi si Isner. Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din sferturile de finale ale turneului de la Newport.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Bonzi peste 76.5% puncte castigate cu primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.85 in cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece Bonzi este un jucator care servește bine, mai ales pe primul serviciu, forțează deseori si trimite foarte punternic mingea. Avand in vedere ca meciul se joacă pe iarbă, cea mai rapida suprafață, mingea prinde o viteza și mai mare, astfel ca va fi si mai greu de returnat. In meciul de ieri cu Eubanks, Bonzi a avut 81% puncte castigate pe primul serviciu. In acest sezon de iarbă, francezul a mai reușit sa depășească această linie, împotriva lui Altmaier cand a avut 89%, cu Shapovalov a avut 88%, cu Tabilo 79%, cu Tsitsipas deși a pierdut a avut 82% și cu Riderknech 83%.

🥎 Isner – tenismen foarte slab la retur

De partea cealaltă, Isner este un tenismen slab la retur, înălțimea lui de 2.08 metri nu ii permite sa aibe o mobilitate bună in teren. Nici schimburile de mingi nu îl avantajează pe american, singurul său mare avantaj fiind doar serviciul, in rest este un tenismen mediocru.
In meciul de aseară cu Gojowczyk, desi a câștigat in 2 seturi, i-a cedat germanului 85% din puncte pe primul serviciu. La Wimbledon, Lui Sinner i-a cedat 80%, lui Murray 81% si lui Couacaud 74%.
Din punctul meu de vedere această linie este un value bet, iar ca o mică idee, eu as fi setat-o undeva la 81.5%, chiar 82.5% pentru Bonzi.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei