Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 14.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 14.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 14.09.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Chelsea și Salzburg. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din runda a 2-a din Champions League.

Recomandarea propusă aici este „Salzburg peste 2.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 1.57 în cadrul casei de pariuri BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Chelsea a pierdut surprinzător primul meci din grupele Ligii Campionilor, împotriva celor de la Dinamo Zagreb, iar un astfel de rezultat nu putea să rămână fără consecințe. Antrenorul Thomas Tuchel a fost demis de la echipă, chiar daca in urma cu 2 sezoane reușea să ai aducă lui Chelsea trofeul Ligii Campionilor;  în locul acestuia a fost adus Graham Potter, care a avut rezultate bune în ultimele 3 sezoane pe banca celor de la Brighton. Nici în Premier League, Chelsea nu a început prea bine, din 6 etape a obținut doar 10 puncte și are un golaveraj negativ de 8 goluri marcate și 9 goluri primite.

De partea cealaltă, Salzburg este una din echipele care a fost prezenta constant in ultimii ani în grupele Ligii Campionilor; este o echipă spectaolasa, care atunci când joacă ne oferă meciuri cu multe goluri și este capabilă să facă meciuri mari, cu echipele de top ale Europei. Anul trecut s-a calificat în primăvara europeană a Ligii Campionilor, de pe locul 2, într-o grupă câștigată de Lille, din care a mai făcut parte Sevilla și Wolfsburg. A fost eliminată în optimi de Bayern, asta după ce pe teren propriu a reușit să scoată un egal 1-1.
În aceasta ediție a Ligii Campionilor, a reușit să obțină un egal pe teren propriu cu Milan și cred că poate face un meci bun și în seara aceasta. Chiar dacă în această vară Salzburg a vândut jucători în valoare de 92 de milioane de euro, echipa arată destul de bine, în ultimele 8 meciuri reușind 7 victorii și 1 egal.

⚽ Informații pronostic:

Raportat la pronosticul oferit, mă aștept să vedem un meci spectaculos cu multe faze de poarte și multe goluri. Atunci când joacă Salzburg nici nu ne putem aștepta la altceva, fiindcă austriecii indiferent de adversar se avântă in atac. Din punct de vedere statistic, Salzburg a avut 8 șuturi pe poartă cu Ried; 3 cu Milan; 11 cu Tirol; 13 cu Lusteneau; 12 cu Klagenfurt; 3 cu Wolfsberger; 4 cu Harberg; 4 cu Austria Viena.

De partea cealaltă, Chelsea a cedat 3 șuturi pe poartă celor de la Dinamo Zagreb; 3 lui West Ham; 7 lui Southampton; 5 cu Leicester; 6 cu Leeds; 5 cu Tottenham și 4 cu Everton.
Consider astfel că și Salzburg va avea ocazia de a trimite cel puțin 3 șuturi pe poartă.


CITESTE SI

More in Meciul zilei