Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 14.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 14.11.2022

Meciul Zilei la pariuri – 14.11.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Jong Utrecht și Maastricht. Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 si face parte din etapa a 15-a din Olanda – Liga a 2-a.

Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.57 oferită de BETANO, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Jong Utrecht este cea mai slabă echipă din acest sezon, in 14 meciuri a reușit să strângă doar 6 puncte. Are o singura victorie, cu Helmond, ocupanta penultimului loc și are și cea mai slabă ofensiva, doar 9 goluri marcate, foarte puțin pentru un campionat precum Olanda 2. Moralul echipei este probabil foarte scăzut având în vedere că vine după 5 infrangeri consecutive și îmi este greu sa cred că poate reuși o victorie astăzi, având în vedere jocul foarte slab al lor.

De partea cealaltă, Maastricht are un sezon neașteptat de bun până în acest moment. A reușit să strângă 30 de puncte, din 14 meciuri, iar cu o victorie ar urca pe locul 2 in clasament, la un punct distanță de liderul Heracles. Maastricht are un joc defensiv foarte bun, încasând doar 19 goluri, fiind cea mai buna din campionat la acest capitol. Are doar 2 infrangeri în campionat și îmi este greu sa cred că va pierde puncte cu ultima clasată. Și-a format o echipă închegata și organizată, iar relațiile de joc par a fi din ce in ce mai bune.

Maastricht a fost desconsiderata in multe meciuri din acest sezon, primind cote mari din partea bookmakerilor, cu echipe din subsolul clasamentului. La fel se întâmplă și acum, avem cote egale între două echipe la poli opuși, astfel că noi putem profita de o cotă bună la X2.

More in Meciul zilei