Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 15.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 15.05.2022

Meciul zilei la pariuri – 15.05.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Swiatek și Jabeur. Meciul se va desfășura începând cu ora 14:00 și face parte din finala turneului WTA de la Roma.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Swiatek sub 70.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.87 în cadrul casei de pariuri Betano, pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Forțez din nou pe această recomandare, chiar daca ieri am pierdut, mai aștept ca astăzi se fie totuși puțin diferit. In meciul de ieri, Sabalenka a jucat extrem de slab din toate punctele de vedere, iar la retur practic nici nu a contat.

● In meciul de astăzi, avem un duel intre două jucătoare într-o formă foarte bună de joc, astfel ca sperăm la un meci mai echilibrat. Jabeur vine si ea cu încrederea ridicată dată de castigarea turneului precedent de la Madrid. Tunisianca a arătat in multe momente ca este foarte puternica din punct de vedere mental. La acest turneu a câștigat împotriva lui Sakkari, dupa ce jucătoarea din Grecia avea set si conducea cu 5-2. La Madrid, in finala, a trecut repede peste acel 6-0 din setul 2 cu Pegula și a câștigat trofeul.

● Din nou merg pe ideea ca, chiar daca va câștiga acest meci, Swiatek o poate face și fără a depăși acest procentaj. La acest turneu a avut 73% cu Sabalenka; 64% cu Andreescu, 52% cu Azarenka; 74% cu Ruse. Poloneza a mai avut pe zgură  la Munchen procentaj de 65% cu Samsonova; 70% cu Raducanu și 67% cu Lys. Vedem astfel ca reprezentanta Poloniei nu are cifre impresionante la acest capitol, ea câștigand lejer meciuri fara sa aibe procentaje ridicate la puncte castigate pe primul serviciu. Jabeur sta mult mai bine pe retur decat Sabalenka, iar forma prin care trece tunisianca ar trebui sa ne ofere încrederea unui meci mai echilibrat decat o arată cotele.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei