Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei la pariuri – 15.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 15.06.2022

Meciul zilei la pariuri – 15.06.2022 are în prim plan confruntarea de tenis dintre Medvedev si Goffin. Meciul se va desfășura începând cu ora 13:00 și face parte din primul tur al turneului pe iarbă de la Halle.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Goffin peste 65.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.85 in cadrul casei de pariuri Superbet și recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă, din 2 motive pe care le voi expune in rândurile de mai jos.

Primul motiv si poate si cel mai important este faptul că iarba de la Halle are o rapiditate foarte mare, ce le oferă jucătorilor aflați la serviciu un mare avantaj. Cu un serviciu puternic, sau bine plasat este greu sa returnezi mingea, astfel ca procentajele la puncte castigate pe primul serviciu la acest turneu sunt foarte ridicate.

Medvedev (nr. 1 ATP) are avantajul că a testat deja iarba săptămâna trecută la S-Hertongenbosch, dar a fost destul de ezistant in joc. Desi a ajuns în finala, el a avut un traseu ușor, învingând jucători din afara top 40, precum Simon, Ivashka sau Mannarino. In finală a fost învins surprizator de favoritul gazdelor, olandezul Van Rijthoven, cu 6-4, 6-1. Așadar vedem ca rusul nu se află la capacitate maximă, are lacune în joc și greșește destul de des.

🥎 Goffin pe trend ascendent

De acest lucru poate profita adversarul său de astăzi, Goffin (nr. 39 ATP), care după o perioada de eșecuri in cariera sa, pare ca si-a revenit la jocul care l-a consacrat. A avut un sezon bun pe zgură castigand turneul de la Marrakech, a ajuns în optimi la Madrid, unde a reușit sa câștige set cu Nadal, iar la Roland Garros s-a oprit in turul 3.

Statistic vorbind, Goffin a avut procentaje bune la capitolul puncte castigate cu primul serviciu: 73% cu Hurkacz; 72% cu Tiafoe; 81% din nou cu Hurkacz; 67% cu Nadal; 69% cu Van de Zandschlup; 76% cu Karatsev. A reușit aceste cifre, pe zgură, o suprafață mult mai lentă decat iarba, care nu conferă atat de mult avantaj serviciului. Așadar cred ca poate sa obțină și astăzi minim 66% cu Medvedev,  care i-a cedat în finală lui Van Rijthoven un procentaj de 84% la acest capitol. Tot la S-Hertongenbosch și Ivashka a avut un procentaj bun cu Medvedev, 76%, deși a pierdut in 2 seturi. Goffin este capabil sa depășească lejer acest procentaj, singura necunoscută rămâne faptul ca este primul meci pe iarbă in acest an și nu știm exact cum se va adapta cu terenul.

Joacă și tu meciul zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Meciul zilei