Connect with us

Meciul zilei

Meciul Zilei la pariuri – 15.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 15.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 15.09.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Beer Sheva și Villareal. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din runda a 2-a din Conferece League.

Recomandarea propusă aici este Villareal sub  14.5 faulturi” la o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Beer Sheva este o echipă din Israel, cu un lot evaluat la 15 milioane de euro, care în play-off-ul Conferece League a reușit să o elimine pe Craiova la penalty-uri. Tot în calificări a mai reușit să treacă de Lugano și Dinamo Minsk. In primul meci din aceasta grupa a remizat 0-0 cu Austria Viena, după un meci în care nu a avut nici un șut pe poartă.

De partea cealaltă, Villareal a început foarte bine acest sezon; în play-off-ul Conferece League a reușit să treacă de Hajduk Split, după un, după un 6-2 la general. In campionat, Villareal a impresionat mai ales din punct de vedere defensiv. In 5 meciuri a strâns 10 puncte și a încasat doar un singur gol, chiar în meciul anterior când a venit și prima înfrângere din acest sezon cu Betis. In prima rundă din Conferece League a reușit să câștige cu Lech, scor 4-3, astfel că este favorită să câștige și acest meci de azi, atrubuindui-se o cotă de 1.55 la victorie.

⚽ Informații pronostic:

Raportat la pronosticul oferit, consider că linia de faulturi atribuită lui Villareal este puțin cam mare; Statistic vorbind, „submarinul galben” a faultat de 14 ori cu Betis; de 14 ori cu Lech; de 10 ori cu Elche; de 19 ori cu Getafe; de 12, respectiv 11 ori cu Hajduk Split; de 11 ori cu Atletico Madrid și de 10 ori cu Valladolid.

Având în vedere cifrele prezentate, o linie corecta in opinia mea, ar fi fost la 12.5. În mod normal, spaniolii ar trebui să aibe posesia și să controleze jocul, astfel că și șansele să faulteze de atât de multe ori, scad.

CITESTE SI

More in Meciul zilei